Frillesås FF
Välkommen till vår hemsida!
Välkommen till Frillesås FF
Vi bedriver Fotboll och Innebandy och har för närvarande ca 531 medlemmar, varav ca 362 är under 21 år

Information om Jubileumsfesten
2018-08-13 21:13
Nu är de 150 platserna till jubileumsfesten slutsålda.
Ni behöver inte hämta ut biljetter utan det kommer finnas en gästlista på plats.
Festen börjar 19:00 med mingel och själva middagen startar ca 20:00.
Under kvällen bjuds på fördrink, huvudrätt, efterrätt och 2 valfria drycker till maten.
Efter middagen blir det levande musik, baren öppnar och festen fortsätter.

VÄLKOMNA!

NU kan man KÖPA denna unika T-shirt
2018-08-07 12:18

När vi nu firar att vi blir 90år så har vi tagit fram en begränsad upplaga av denna unika T-shirt,
Den är tillverkad i bomull och den kommer att finnas i storlekarna XXL, XL, L, M, S, 160 cl och 140 cl. Priset är 100kr för centilong och 110kr för övriga storlekar.

Tröjorna finns till försäljning via kansliet eller vår kiosk, och betalar gör man via kioskens swishnummer eller kontant.
NU kan man beställa denna unika T-shirt
2018-07-04 14:04
Den är tillverkad i bomull och den kommer att finnas i storlekarna XXL, XL, L, M, S, 160 cl och 140 cl. Priset blir 100kr för centilong och 110kr för övriga storlekar.

Hälsning från TV-Laget
2018-06-24 11:26
GDPR-information
2018-06-20 18:19
Föreningens integritetspolicy har godkänts av styrelsen och finns att läsa i mappen GDPR under fliken Dokument (alternativt klicka HÄR). Den baseras på den mall som Riksidrottsförbundet tagit fram och som vi gjort vissa tillägg till.

Det mest praktiska dokumentet är nog föreningens registerförteckning. Där har vi på ett enkelt sätt sammanställt vilka register vi har, vilka personuppgifter som lagras, vad personuppgifterna används till, var de sparas och hur länge samt vem som har tillgång till uppgifterna. Registerföteckningen ligger på samma plats (alternativt klicka HÄR).

Har du frågor så kontakta mig

Jonas Aspling, sekreterare och GDPR-ansvarig
Serietabell Div 3 Damer Halland