Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Frillesås FF
Innebandy
I-B F 07/08
Lördagsaktivitet
2017-11-13 16:34
Kan det bli annat än bra ihop med dessa tjejer?!?!?

Lördagen den 11 nov-17


Idag lördags träffades hela laget, ledare och föräldraansvarige i klubbhuset för att hitta på olika aktiviteter tillsammans. Eftersom vi är i början av vår innebandysäsong och det har tillkommit några tjejer i laget startade vi med en ”lära känna övning”. De delades in två och två och fick intervjua varandra och även måla av varandra. Frågorna var färdiga och innehöll b.la några värdegrundsfrågor som i ett led i föreningens ”Miljö och hälsoarbete”.  När alla var klara redovisade de två och två sina intervjuer inför hela laget. Det är modiga tjejer vi har. Alla lästa och gjorde det med bravur. Publiken lyssnade och var intresserade så en eloge till dem med. Dessa intervjuer med porträtt kommer att sättas ihop till en bok och hängas upp i cafét.


Efter att vi ätit lunch väntade en överraskning, Polkagrisbak!

Thobias Smedenteg från ”Smedetegs Polkagrisar” kom och gjorde polkagrisar från grunden med tjejerna. De var väldigt imponerade över hur smeten gjordes. Att den är 150 grader när den hälls ut, har man inte ättika i stelnar den supersnabbt, att den är transparant från början men att ju mer man arbetar med den ju mer luft kommer det i och det är det som gör att den är vit och mycket mycket mer. Thobias gjorde två smaker, Jordgubb och Tuttifrutti som vi alla fick en bit av att göra klubbor, stänger och olika kreationer av. Det fanns även fina påsar, snören och klisterlappar som tjejerna fick slå in sitt polkagodis i. Det gällde att arbeta fort eftersom ”polkadegen” stelnade fort. En av höjdpunkterna var att vi fick smaka en liten bit på helt färsk och ljummen polka, jättegott!


Vi avslutade dagen med att försöka komma på nya ”hejja-ramsor”, ”tack-för-matchen-rasmsor” och ”peppa-ramsor”. Alla var väldigt kreativa och kom på många olika förslag. Vilken de kommer använda när och hur det återstår att se…….

TACK ALLA FÖR ATT NI BIDROG TILL EN SUPERTREVLIG DAG!

 

 


Nyhetsarkiv
Lördagsaktivitet 2017-11-13 16:34
 
Gynna våra Sponsorer
Guld Sponsor