Innebandy för flickor födda 2007/2008
Hejsan och välkommen till vår hemsida.
Vi är i dagsläget c:a 25 tjejer som spelar och tränar ihop. Under 2017/2018 kommer vi att träna på måndagar kl. 18.00 -19.00 och torsdagar kl. 17:00-18.00.

Första träningen är 9/10 2017

- Till höger ser ni våra kommande aktiviteter (träningar & matcher) samt om något är inställt m.m. Vi kommer att spela i serie Blå medel

- Kontaktuppgifter hittar ni till vänster under "Kontakt".

Mer info kommer kontinuerligt här så håll utkik...:)

Hälsningar från oss ledare:
Jimmy, Eva-Lotta, Kristoffer & Johan
Lördagsaktivitet
2017-11-13 16:34

Fler bilder (+9) >>
Kan det bli annat än bra ihop med dessa tjejer?!?!?

Lördagen den 11 nov-17

Idag lördags träffades hela laget, ledare och föräldraansvarige i klubbhuset för att hitta på olika aktiviteter tillsammans. Eftersom vi är i början av vår innebandysäsong och det har tillkommit några tjejer i laget startade vi med en ”lära känna övning”. De delades in två och två och fick intervjua varandra och även måla av varandra. Frågorna var färdiga och innehöll b.la några värdegrundsfrågor som i ett led i föreningens ”Miljö och hälsoarbete”.  När alla var klara redovisade de två och två sina intervjuer inför hela laget. Det är modiga tjejer vi har. Alla lästa och gjorde det med bravur. Publiken lyssnade och var intresserade så en eloge till dem med. Dessa intervjuer med porträtt kommer att sättas ihop till en bok och hängas upp i cafét.

Efter att vi ätit lunch väntade en överraskning, Polkagrisbak!

Thobias Smedenteg från ”Smedetegs Polkagrisar” kom och gjorde polkagrisar från grunden med tjejerna. De var väldigt imponerade över hur smeten gjordes. Att den är 150 grader när den hälls ut, har man inte ättika i stelnar den supersnabbt, att den är transparant från början men att ju mer man arbetar med den ju mer luft kommer det i och det är det som gör att den är vit och mycket mycket mer. Thobias gjorde två smaker, Jordgubb och Tuttifrutti som vi alla fick en bit av att göra klubbor, stänger och olika kreationer av. Det fanns även fina påsar, snören och klisterlappar som tjejerna fick slå in sitt polkagodis i. Det gällde att arbeta fort eftersom ”polkadegen” stelnade fort. En av höjdpunkterna var att vi fick smaka en liten bit på helt färsk och ljummen polka, jättegott!

Vi avslutade dagen med att försöka komma på nya ”hejja-ramsor”, ”tack-för-matchen-rasmsor” och ”peppa-ramsor”. Alla var väldigt kreativa och kom på många olika förslag. Vilken de kommer använda när och hur det återstår att se…….

TACK ALLA FÖR ATT NI BIDROG TILL EN SUPERTREVLIG DAG!

Frillesås FF F07/08:s eminenta lagsida
2017-10-15 22:02
Hej föräldrar.
Vill göra reklam för våra tjejers lagsida på Frillesås FF:s hemsida. Här hittar ni på högersidan kommande matcher, träningar m.m. Ta för vana att gå in här.
Hälsar ledarna.
Nyheter från sektionen