Frillesås FF
P 04
Välkomna till Frillesås P04 hemsida

Alla pojkar födda 2004 är välkomna att börja träna med oss andra grabbar som till största delen spelat ihop sedan fotbollsskolan vid ca 6-7 års åldern. För tränings tider kolla gärna kalendern och för mail till tränare kolla på truppen. Tränare är:

Peter Ahlqvist 0706-183089. Mikael Andersson 0762-443193. Andreas Bohlin 072-5457030. Hjälptränare Kent Mård och Christer Verdin.

Info sommar träningar.
2018-07-22 10:23
Sommar sol bad hoppas vi att alla får glädje av denna sommar.

Hej alla i denna kanon sommar.

Vi ändrar träningsdag denna v till tisdag istället, vi tränare kan inte onsdag.

Nästa v ställer vi in helt då vi inte heller kan tyvärr.

Så vi ses v 32 måndag igen om inget annat spännande dyker upp.

Men försök att träna något under v 31 med tack, då vi har serie match redan v 32. Och nu i 2 serier.

Gärna något pass med rejält höjd puls och något pass med att bli kompis med bollen aktivitet.

Vi var hela 16 killar på förra träningen (glädjande)

Ha de gött.

Tränarna

90års Jubileum den 18e Aug.
2018-07-10 10:02
Gamla goa Frillesås FF fyller 90 bast.

Hej alla.

Den 18 Aug lör med start kl 11 är det full fart på hela IP med massor av aktiviteter och folk.

Kommer komma en kallelse om man vill deltaga på lite cupspel inom FFF, som blir under lättsamma förhållanden. Detta för att arrangörerna skall kunna planera lite beroende på antal lirare.

Sedan kollar vi på om man vill, TV laget som möter våra båda Dam/herr lag en stund vardera.

Vi tränare med familjer är där, hoppas vi ses.

Ha de gött.

Blandad info om mycket.
2018-06-20 10:06
Belöning efter hårt slit kan man få när man har tur?

Hej alla.

Nu går vi in i upploppet vårsäsongen som slutar med träningsmatch mot Kullavik P04 den 7/7 lör. Kallelser kommer. Vi ber föräldrar/spelare att fortsätta se till att många kommer på alla träningar man kan fram till detta datum.

Och meddela sig om man inte kommer. Detta måste vi sköta bättre då vi tränare planerar mer än vad många tror angående vad vi blir i antal var träning, typ Träningsupplägg? antal tränare? material ut? vilka ytor? omklädningsrum? Styrs av detta. Efter 7/7 har vi frivilliga träningar på som det ser ut nu onsdagar kl 10-12, kom gärna på dessa om man inte har något bättre för sig, blir lite mer spel/lek/tävlingar än vanligt, här behöver man inte meddela sig om man inte kommer.

Nu har vi ansökt om ett lag till höstdelen då inga har varnat om att man inte gör klart fotbollssäsongen. Hoppas det funkar fullt ut nu.

Nu på onsdag den 27/6 har vi bokat konferens rummet vån 2. Där tänker vi gemensamt kolla den enormt spännande Sverige-Mexiko matchen. Vi tränar som vanligt (glada) efter? Kallelse och annan info kommer snart.

Vi startar nog upp höstdelen mer på riktigt någon gång början Aug. Kommer på kalendern tids nog.

Kan komma andra spontana grejer eller sena ändringar så ha alltid koll på kalendern tack.

MVH Tränarna.

Tankar om 2018 höstdelen.
2018-06-08 13:04
Trevligt träningsläger i Båstad har vi varit på med 24st killar.

Hej alla.

Vill tacka alla killar för ett trevligt träningsläger. Allt gick bra med skötsamma killar efter vad man kan förvänta sig. Var även perfekt för att få ihop gruppen bra, nu när vi har så många ny killar. De börjar bli lite mer ansvarstagande och man behöver inte bevaka gossarna ständigt. Sedan att stället vi var på var fantastik bra/fint gör ju inte saken sämre. Även vädret var på topp.

Sedan går det såklart att välja lite bättre av mat menyn, men nästa gång äter nog alla bara nyttiga saker. Vill även passa på att tacka Andreas B som har planerat/bokat allt, och Marcus Flood som ställde upp som hjälptränare när vi var lite kort med ledare. Även Maria H tackar vi för att ständigt hjälpa till att samla in kosing till vår lagkassa. Lägret tog styggt på lagkassan, men det var det värt.

Vi planerar att lägga in ett lag till på höstdelen då vi märker att det bör gå med det glädjande stora spelarantalet vi nu har.

Detta lag lägger vi i P04 serie såklart, är då 9 manna. Detta för att alla skall få chans att spela minst en match i v. Och att möta lite mer killar på vår nivå. Kommer då att ta bort lör träningarna.

Men för detta krävs att alla kommer att deltaga hela den korta höstdelen. Vi vill inte lämna WO eller behöva jaga spelare till sista delen. Är grymt jobbigt.

Så om man är minsta tveksam att spela höstdelen helt klart, ber vi er att meddela oss tränare detta snarast. Och hör vi inget räknar vi med att samtliga kör till slutet på serierna. MVH Tränarna

2018-06-04 13:38
Du vet väl att du kan följa våra grymma killar på instagram. frillesas_ff_p04