Välkommen till Frillesås FF
Vi bedriver Fotboll och Innebandy och har för närvarande ca 528 medlemmar där ca 445 är aktiva, varav ca 353 är under 18 år

Årsmöte 2018 - SÖNDAG 25 februari
2017-12-27 12:28
Årsmöte 2018 hålls SÖNDAG 25/2 kl 18.00 i Styrelserummet.
Förslag och motioner till årsmötet skickas in till undertecknad senast 28/1.
Dokument och underlag kommer finnas tillgängligt på hemsidan en vecka före mötet.

Jonas Aspling, sekreterare
Fantastiska Britt!
2017-12-10 11:33

Varje förening kräver en eldsjäl.

En entusiast, en pådrivare och en inspiratör.

Någon som brinner för något, så mycket att den personen känner att det är värt att offra tid, pengar och kraft för att få allt att fungera och som dessutom älskar det.

En sådan här person är inte känslig för tillfälliga trender eller nycker, hen vet att allt har sin tid, att saker snabbt kan ändras och förändras men att det är känslan för själva föreningen som är det viktiga och framförallt kärleken till fotbollen.

Den kärleken genomsyrar det mesta i vår eldsjäls värld, från att köpa de flesta lotterna i ringen själv, till att efterskänka vinsterna.

Från att se alla matcher hemma och borta, till att ordna sponsorer och fixa julmarknader.

Under fyrtio år har vår förening haft förmånen att ha denna kvinna på olika poster.

Som ledare, som tränare, som styrelseledamot och som ordförande under flera år.

Varje uppdrag har varit lika viktigt och inget har lämnats åt slumpen.

Med själ och hjärta har hon lagt sin fritid på att göra vår förening till en mötesplats för samhällets alla fotbollsälskare och vi kan inte annat än tacka för allt du gjort för oss!

Årets Jennie Åkerberg stipendiat, Britt Lindberg

Äntligen.... vårt omklädningsrum nummer 4 är nu färdigrenoverat
2017-08-22 15:27
Duschen är helt nyrenoverad med ny färgsättning, vi har bytt ut duscharna till nya moderna som starar när man ställer sig framför dem, vi passade även på att utöka antalet duschar till 4.
Omklädningsrummet har även det fått ny färgsättning och med vägghängda bänkar för att underlätta städningen. Belysningen är helt ny LED belysning och man behöver inte längre tända/släcka ljuset, det sköter sig själv.
Många skottar på besök för att möta FFF P04
2017-07-17 07:22

Skottarna kom en riktigt regnig dag!

Lagen spelade 3 x 25 min, Hutchison Vale vann

Det grillades hamburgare, the dracks i massor, tur att vi har ett stort fika rum.

Meningen var att vi skulle besöka Torstensvik men ingen var badsugen.

Tack för besöket & Lycka till i Gothia Cup.

Nyheter från vår verksamhet