Frillesås FF
Välkommen till vår hemsida!
Välkommen till Frillesås FF
Vi bedriver Fotboll och Innebandy och har för närvarande ca 531 medlemmar, varav ca 362 är under 21 år

GDPR-information
2018-06-20 18:19
Föreningens integritetspolicy har godkänts av styrelsen och finns att läsa i mappen GDPR under fliken Dokument (alternativt klicka HÄR). Den baseras på den mall som Riksidrottsförbundet tagit fram och som vi gjort vissa tillägg till.

Det mest praktiska dokumentet är nog föreningens registerförteckning. Där har vi på ett enkelt sätt sammanställt vilka register vi har, vilka personuppgifter som lagras, vad personuppgifterna används till, var de sparas och hur länge samt vem som har tillgång till uppgifterna. Registerföteckningen ligger på samma plats (alternativt klicka HÄR).

Har du frågor så kontakta mig

Jonas Aspling, sekreterare och GDPR-ansvarig
Om olyckan skulle vara framme
2018-05-28 16:16
hejsan Jag får många frågor om hur man anmäler Idrottskada till folksam så här komme enfor om detta

GDPR-information
2018-05-24 15:49
Till alla medlemmar,

Inom Frillesås FF behandlar vi olika personuppgifter, alltså uppgifter som direkt eller indirekt kan kopplas till en fysisk levande person. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd, arrangera tävlingar, skicka ut fakturor, kallelser och nyheter.
Vi publicerar även personuppgifter på hemsidan. Det handlar om kontaktuppgifter till tränare och styrelse, namn i mötesprotokoll, bilder i nyhetsflödet. Allt detta faller inom den nya GDPR-lagen.
Vi ska bara spara information som är nödvändig för verksamheten och den ska förvaras säkert och strukturerat. När som helst har en medlem rätt att få reda på vilka uppgifter som finns registrerade, begära rättelser av sina uppgifter eller att bli raderad från våra register.
I grund och botten handlar det om att vi som förening lånar våra medlemmars personuppgifter.

Styrelsen har påbörjat arbetet med att uppfylla GDPR. Våra arbetsdokument finns i mappen "GDPR" under fliken "Dokument". FFFs informationspolicy, baserad på Riksidrottsförbundets mall, kommer beslutas vid styrelsemötet i juni.

Titta gärna på den korta informationsfilmen som finns på RF:s hemsida.(https://youtu.be/pvAeijuUlKo)

Har ni frågor kontakta mig.

Jonas Aspling, skreterare och GDPR-ansvarig

FFF 90-års fest
2018-05-23 13:01
Inför dagens jippo den 18e augusti så behöver vi hjälp av er medlemmar med iordningställande av grillar och tält. Även personal till kiosk och grillning behövs.
Vi behöver er hjälp från 10.00 till ca 1700.
För att detta skall fungera utan att vara för betungande så behöver vi vara ca 30 personer som hjälper till under denna dagen.

ANMÄLAN TILL:
elle_wahlqvist@hotmail.com
marialennvik@gmail.com

Tack för att du ställer upp för Frillesås FF!
Hälsningar styrelsen
FFF 90 år: TV-Laget
2018-05-19 11:57
Match mot TV-laget blir det stora dragplåstret när FFF firar 90 år lördagen den 18 augusti.
Vi hoppas att detta kommer locka extra mycket folk och att det blir en tillställning att minnas.
För er som inte känner till TV-Laget, så är det ett lag med TV-kändisar, livs levande fotbollshjältar, filmstjärnor och lite andra så kallade kändisar som älskar att underhålla och spela fotboll.

VÄLKOMNA Lördagen 18 augusti!
Serietabell Div 3 Damer Halland
Serietabell Div 7 Herrar Halland